Membrii Grupului de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media, în discuție cu europarlamentarul Dragoș Tudorache

Membrii Grupului consultativ de experți privind îmbunătățirea legislației mass-media, creat pe lângă Comisia parlamentară de specialitate, au avut în data de 5 mai o întrevedere cu europarlamentarul român Dragoș Tudorache, membru responsabil pentru Rep. Moldova al Grupului de susținere a democrației și de coordonare a alegerilor (DEG), aflat într-o vizită la Chișinău.

În centrul  discuțiilor, s-au aflat subiecte precum activitatea instituțiilor mass-media, proiectul legii privind accesul la informațiile de interes public, ce urmează a fi examinat de Parlament în prima lectură, asigurarea transparenței finanțării serviciilor media audiovizuale, instrumentele de combatere a dezinformării și propagandei.

În marja vizitei, Dragoș Tudorache a avut o întrevedere cu președinta Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Liliana Nicolaescu-Onofrei și a participat și la ședința comisiei respective.

Vizita eurodeputatului român Dragoş Tudorache în Rep. Moldova are lor în contextul misiunii pregătitoare în cadrul Programului „Triunghi pentru Democrație”, după cum se arată în comunicatul de presă transmis de Legislativul de la Chișinău.

Sursa: multimediaparlament.md

Social Media:

Leave a Comment

Scroll to Top